top of page

BORDJES WORKSHOP 
zondag 24 september - 10:00

bord6.3.jpg
bewerk3.jpg
rustiek.jpg

Welke stijl past bij jou?

IMG_20210304_170738.jpg

Deze workshop = VOL

Boek deze workshop via info@crooked-garden.com

of een DM op @crookedgarden


Duur workshop: ong. 1.5 uur
Kosten workshop: €70 p.p. (incl. 21% btw)

Locatie: Travertijnstraat 6, 9743 SZ Groningen

Workshopgever: Fiana de Raaf 

Voor wie: Iedereen die voortaan cake of een broodje wil eten van zijn/haar eigen bordjes! Of die een taart-feestje voor drie wil houden: met eigen bordjes!
 

Tijdens deze workshop brengen we drie bordjes tot leven met de slab building techniek (je rolt de borden uit en krult vervolgens de rand een stukje op), in een stijl die bij jou past. Je kunt schilderingen aanbrengen op naturel bordjes, je kunt bloemen of grasjes meenemen en die in de borden rollen (zie foto lavendel bord), je kunt experimenteren met klei kleuren en ze zelfs mengen tot een marbled effect. Je kunt eindelijk een bordje maken die totaal anders is dan alle andere bordjes in je kast. Een bordje met persoonlijkheid, net als jij!

Dit is een laagdrempelige workshop die leuk is voor jong en oud. Laat je creativiteit de vrije loop en geniet weken later van een broodje of een taart geserveerd op je eigen creatie!

Wat je krijgt:
- een 1.5 uur durende workshop waarin je drie cake/ontbijt bordjes maakt met de slab building techniek (dus zonder draaiwiel, volledig met je eigen handen en de hulp van een deegroller). 

- je eigen creatie station in het atelier, met een warm drankje en iets lekkers.

- keuze uit naturel steengoed klei, zwarte steengoed klei en bruine klei.

- alle benodigde materialen om je kunstwerk naar wens mee te versieren (waaronder kwaliteits onderglazuur van Botz). 

- naast Fiana de Raaf als workshopgever, ook soms hond Olaf die je tijdens de workshop aanmoedigt. Dat doet hij soms door van een afstandje te kijken, soms door in een uitgelegen hoekje te slapen en soms door even te komen snuffelen (als je dat goed vindt).

- na 4/5 weken droog en stooktijd, een unieke creatie die gebakken, gepolijst en voedsel-veilig is geglazuurd voor jou.


Boek deze workshop via:

info@crooked-garden.com

 

Wie is Fiana de Raaf?

 

 

 

 

 

 

 

 

Fiana is in 2018 afgestudeerd aan academie Minerva als docent Beeldende Kunst en Vormgeving. Ze heeft een kubistische en expressieve stijl (en zorgt zo voor de bizarre glazuren die Christina in het atelier heeft) die ze tot leven brengt in zeefdruk (Studio Corvo) en ook in keramiek. Fiana en Christina delen inmiddels 3 jaar met plezier een atelier en vanaf 2023 zal Fiana groepsworkshops gaan geven voor Crooked Garden. Fiana is een brenger van een positief en energiek licht en heeft veel ervaring met werken met verschillende groepen mensen en het begeleiden van creatieve processen. Een topper!

 

Ophalen
Na 4/5 weken is jouw creatie klaar om opgehaald te worden. Hier stuurt Christina je een bericht over. 

Opzegbeleid
Komt er iets onverhoopt op je pad? Zeg een workshop minimaal 24 uur van tevoren af i.v.m. de beperkte ruimte! Of geef je workshop eventueel kado aan een vriend of vriendin.

Keramiek perikelen
Klei heeft altijd een wil van zichzelf. Ik beloof plechtig dat we voorzichtig om gaan met je creaties, maar soms heeft de oven andere plannen. Ik kan dit helaas niet voorkomen maar ik zal wel altijd mijn best doen om potentiële ongelukjes (zoals scheurvorming) op tijd te voorzien.

IMG-20230103-WA0003.jpg
IMG-1384.jpg
bottom of page