EEN EIGEN MOK VOOR JE THEE AVONTUREN

2020-08-06 09.41.40 1.jpg

Datum: donderdag 27 augustus
Tijd: 10:00
Duur workshop: 1 uur 
Kosten: €35,- p.p. (kinderen onder 10 jaar krijgen 50% korting)
Locatie: YourDailyTeacup, Gedempte Zuiderdiep 114, Groningen

 

Voor wie: Iedereen die zin heeft in een creatieve uitdaging en zijn/haar eigen theemok wil maken met de handknijp techniek, in een gezellige theewinkel met fascinerend veel theetjes (thee zit inbegrepen in de workshop).

Wat je krijgt:
- een 1 uur durende workshop waarin je een handgevormde mok (of een kop) met een klein theezakhoudertje maakt op een gezellige locatie in de binnenstad van Groningen. Er zijn 4 tafels beschikbaar voor de workshop, waar je in je eentje aan deel kan nemen, met een vriend/vriendin of een mini-jij! De tafels staan goed uit elkaar, zodat we rekening kunnen houden met de Corona maatregelen.
- de mogelijkheid om te werken met naturel of zwart gekleurde steengoedklei.
- alle benodigde materialen om de mok/kop naar wens mee te versieren (waaronder onderglazuur van Botz, waarmee je kunt schilderen op de mok/kop).
- naast Christina als workshopgever, ook hond Olaf die je tijdens de workshop aanmoedigt. Dat doet hij soms door van een afstandje te kijken, soms door uit het raam te staren en soms door even te komen snuffelen (als je dat goed vindt). 

- na 4 weken droog en stooktijd, een unieke mok/kop die voedselveiling is geglazuurd voor jou door Christina, met een transparante glans glazuur of een mooie groene glazuur. 

Boek deze workshop via:

info@crooked-garden.com of DM Christina op haar instagram @crookedgarden

Ophalen

Na vier weken is jouw creatie klaar om opgehaald te worden. Hier stuurt Christina je een bericht over. 

Opzegbeleid
Komt er iets onverhoopt op je pad? Zeg een workshop minimaal 48 uur van tevoren af i.v.m. de beperkte ruimte! Of geef je workshop eventueel kado aan een vriend of vriendin. 

Keramiek perikelen
Klei heeft altijd een wil van zichzelf. Ik beloof plechtig dat ik uiterst voorzichtig om zal gaan met je creaties, maar soms heeft de oven andere plannen. Ik kan dit helaas niet voorkomen maar ik zal wel altijd mijn best doen om potentiële ongelukjes (zoals scheurvorming) op tijd te voorzien.