KOPJES SET WORKSHOP
woensdag 26 oktober - 10:00

VRIENDEN.jpg

Nog 4 plekken beschikbaar

Boek deze workshop via info@crooked-garden.com

of een DM op @crookedgarden


Duur workshop: ong. 2 uur
Kosten workshop: €55,- p.p.

Locatie: Travertijnstraat 6, 9743 SZ Groningen

Voor wie: Iedereen die nieuwsgierig is naar handbouwen met klei en een mooie kopjes set tot leven wil brengen!

Alleen is ook maar alleen! We bouwen tijdens deze workshop 2 kopjes die je nog voor kerst kunt gaan gebruiken. We beginnen deze workshop met een lekker kopje thee of koffie en nemen even een moment om na te denken over wat nou een kop een fijne kop maakt (voetje, rond, vierkant, textuurtje, leuke illustratie?). Daarna gaan we aan de slag met de hand kneed techniek. Je kop komt daarbij tot leven zonder draaiwiel en is helemaal uniek en gevormd door jouw twee handen!

thumbnail_IMG-0485.jpg
Naamloos-2.jpg

Wat je krijgt:
- een 2 uur durende workshop waarin je, je een eigen kop maakt met de handknijp techniek (dus zonder draaiwiel, volledig met je eigen handen). 

- je eigen creatie station in mijn atelier aan de travertijnstraat 6.

- keuze uit naturel steengoed klei, zwarte steengoed klei en als hij aanwezig is ook gespikkelde klei. 

- alle benodigde materialen om je kunstwerk naar wens mee te versieren (waaronder kwaliteits onderglazuur van Botz). Tevens mag je aan het einde van de workshop een glazuur kiezen die Christina later aanbrengt op je item.

- naast Christina als workshopgever, ook hond Olaf die je tijdens de workshop aanmoedigt. Dat doet hij soms door van een afstandje te kijken, soms door in een uitgelegen hoekje te slapen en soms door even te komen snuffelen (als je dat goed vindt).

- na 4 weken droog en stooktijd, een unieke creatie die gebakken, gepolijst en voedsel-veilig is geglazuurd voor jou door Christina.

Boek deze workshop via:

info@crooked-garden.com

Ophalen

Na vier weken is jouw creatie klaar om opgehaald te worden. Hier stuurt Christina je een bericht over. 

Opzegbeleid
Komt er iets onverhoopt op je pad? Zeg een workshop minimaal 24 uur van tevoren af i.v.m. de beperkte ruimte! Of geef je workshop eventueel kado aan een vriend of vriendin.
Corona extra: stel dat je een uur begint te snotteren voorafgaand aan de workshop, zeg de workshop dan ook af! Dan verplaatsen we hem naar een tijd waarin je weer fit bent (ik heb een jonge baby thuis, dus voorzichtigheid is fijn).

Keramiek perikelen
Klei heeft altijd een wil van zichzelf. Ik beloof plechtig dat ik uiterst voorzichtig om zal gaan met je creaties, maar soms heeft de oven andere plannen. Ik kan dit helaas niet voorkomen maar ik zal wel altijd mijn best doen om potentiële ongelukjes (zoals scheurvorming) op tijd te voorzien.

Een selectie mok kunstwerken, tot leven gebracht door de handen van verschillende workshoppers. Elke mok is anders, want de vorm van elke individuele handen set is anders!