Meditatie & creatie WORKSHOP
dinsdag 27 september - 10:00

workshop4.jpg

Workshop = VOL

Boek deze workshop via info@crooked-garden.com

of een DM op @crookedgarden


Duur workshop: ong. 1 tot 1.5 uur
Kosten workshop: €41,- p.p.

Locatie: travertijnstraat 6, 9743 SZ Groningen
 

Voor wie: Iedereen die met rust een kom wil creëren en even bewust stil wil staan bij de overgang van zomer naar herfst.

De overgang van zomer naar de herfst vind ik een bijzondere overgang. De zomer voelt als een seizoen om naar buiten te treden, waarna je tijdens de herfst weer langzaam gaat nestelen. De natuur transformeert, de geur in de lucht veranderd (zoals van warm en zoet naar fris en kaneel) en wat doet dit met jou? Hoe was de zomer voor jou, wat laat je achter en wat wil je verwelkomen?

Tijdens deze meditatie & creatie sessie gaan we samen met Willemijn Zoet (yoga lerares) en Christina Kingma (klei kunstenaar) even stilstaan bij de overgang in seizoenen en vervolgens een eenvoudige kom tot leven brengen met de handknijp techniek (er is tevens hoge kwaliteits Botz onderglazuur aanwezig om de kom mee te versieren). Christina en Willemijn doen beide samen mee met deze workshop, want ze vinden dit zelf ook een fijne workshop!

Je bent welkom om hier helemaal als amateur in te stappen. Maar ook gevorderden zijn natuurlijk welkom. 

thumbnail_IMG-0485.jpg
groen6.3.jpg

Wat je krijgt:

- een meditatie van ongeveer 10 minuten onder begeleiding van Willemijn Zoet, waarin we even stil staan bij onszelf. Voel je vrij een matje mee te nemen, maar dit mag ook op de stoel.
- een 1 tot 1.5 uur durende workshop waarin je, je een eigen kom maakt met de handknijp techniek (dus zonder draaiwiel, volledig met je eigen handen). 

- je eigen creatie station aan in de travertijnstraat 6 locatie plus een kopje koffie/thee en iets lekkers van de bakker. Voel je tevens vrij een yoga matje mee te nemen voor als je even wilt gaan liggen! Daar is ook ruimte voor.

- een mooi stuk naturel, spikkel of zwarte klei

- alle benodigde materialen om je kom naar wens mee te versieren (waaronder kwaliteits onderglazuur van Botz). 

- naast Christina als workshopgever, ook Willemijn Zoet als meditatie begeleider.

- na 4 weken droog en stooktijd, een unieke creatie die gebakken, gepolijst en voedsel-veilig is geglazuurd voor jou door ChristinaBoek deze workshop via:

info@crooked-garden.com

Ophalen

Na vier weken is jouw creatie klaar om opgehaald te worden. Hier stuurt Christina je een bericht over. 

Opzegbeleid
Komt er iets onverhoopt op je pad? Zeg een workshop minimaal 24 uur van tevoren af i.v.m. de beperkte ruimte! Of geef je workshop eventueel kado aan een vriend of vriendin.
Corona extra: stel dat je een uur begint te snotteren voorafgaand aan de workshop, zeg de workshop dan ook af! Dan verplaatsen we hem naar een tijd waarin je weer fit bent (ik heb een jonge baby thuis, dus voorzichtigheid is fijn).

Keramiek perikelen
Klei heeft altijd een wil van zichzelf. Ik beloof plechtig dat ik uiterst voorzichtig om zal gaan met je creaties, maar soms heeft de oven andere plannen. Ik kan dit helaas niet voorkomen maar ik zal wel altijd mijn best doen om potentiële ongelukjes (zoals scheurvorming) op tijd te voorzien.