MOK WORKSHOP
= VOL TOT NOVEMBER 2022 (Toch kriebelende vingers? Check de agenda!)

byolaf5.jpg

De handgemaakte mok van @ninamaakt

PIJL3.png
nina.jpg

Meer unieke creaties van workshoppers! Elk kopje is vaatwasser bestendig.

PIJL3.png

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/18

Deze eenmalige workshop is vrij in te boeken op een tijd die voor ons beiden werkt. Workshops worden minimaal 3 weken van tevoren ingeboekt!

Duur workshop: 1.5 uur


Kosten mok workshop:

2 personen: €70,- p.p.

3 personen: €60,- p.p.

4 personen: €50,- p.p.

Kan worden geboekt op de volgende locaties:

- Workshopruimte boterdiep w.z 11, 9785AJ Zuidwolde 

- Workshopruimte travertijnstraat 6, 9743 SZ Groningen

Voor wie: Iedereen die nieuwsgierig is naar handbouwen met klei en een mooie mok tot leven wil brengen. En als er wat tijd over is dan ben je vrij om een poging te wagen een lepel of schotel erbij te maken! De workshop vindt plaats in een fijne workshop setting, in Zuidwolde of Groningen.


Deze workshop is de workshop favoriet. We beginnen deze workshop met een lekker kopje thee of koffie en nemen even een moment om na te denken over wat nou een mok een fijne mok maakt. Daarna gaan we aan de slag met de hand kneed techniek. Je mok komt daarbij tot leven zonder draaiwiel en is helemaal uniek en gevormd door jouw twee handen!

Wat je krijgt:
- een 1.5 uur durende workshop waarin je, je een eigen mok maakt met de handknijp techniek (dus zonder draaiwiel, volledig met je eigen handen). 

- je eigen creatie station in de workshopruimte in Zuidwolde of Groningen. Plus een kopje koffie/thee en iets lekkers.
- keuze uit naturel steengoed klei, zwarte steengoed klei en als hij aanwezig is ook gespikkelde klei. 
- alle benodigde materialen om je kunstwerk naar wens mee te versieren (waaronder kwaliteits onderglazuur van Botz). Tevens mag je aan het einde van de workshop een glazuur kiezen die Christina later aanbrengt op je item.
- naast Christina als workshopgever, ook hond soms Olaf die je tijdens de workshop aanmoedigt (je mag aangeven als je die er graag bij wilt!). Dat doet hij soms door van een afstandje te kijken, soms door uit het raam te staren en soms door even te komen snuffelen (als je dat goed vindt). 

- na 4 weken droog en stooktijd, een unieke creatie die gebakken, gepolijst en voedsel-veilig is geglazuurd voor jou door Christina.Boek deze workshop via:

info@crooked-garden.com

Ophalen

Na vier weken is jouw creatie klaar om opgehaald te worden. Hier stuurt Christina je een bericht over. 

Opzegbeleid
Komt er iets onverhoopt op je pad? Zeg een workshop minimaal 24 uur van tevoren af i.v.m. de beperkte ruimte! Of geef je workshop eventueel kado aan een vriend of vriendin.
Corona extra: stel dat je een uur begint te snotteren voorafgaand aan de workshop, zeg de workshop dan ook af! Dan verplaatsen we hem naar een tijd waarin je weer fit bent (ik heb een jonge baby thuis, dus voorzichtigheid is fijn).

Keramiek perikelen
Klei heeft altijd een wil van zichzelf. Ik beloof plechtig dat ik uiterst voorzichtig om zal gaan met je creaties, maar soms heeft de oven andere plannen. Ik kan dit helaas niet voorkomen maar ik zal wel altijd mijn best doen om potentiële ongelukjes (zoals scheurvorming) op tijd te voorzien.