house1.jpg

Deze workshop liep tot 10-04-2021 en is helaas niet meer beschikbaar!

TINY HOUSE ONLINE WORKSHOP

Deze workshop is vrij in te boeken op een datum naar jouw keuze via

info@crooked-garden.com


Duur online workshop: 1 uur
Prijs 1 persoon: €36,-
per extra familielid/vriend + €10,-

(incl. levering/verzending materialen waaronder naturel steengoed klei en verschillende pigmenten voor beschildering. Tevens inclusief bakken door Christina)
 

Voor wie: Iedereen die een beetje moe is van de lockdown en zin heeft in een creatief avontuurtje. Werken met klei werkt ontspannend en het creatieve element zorgt voor een positieve prikkeling. Deze workshop is laagdrempelig en voor alle niveaus. Leuk om in je eentje te doen, maar ook met meer mensen zoals een familielid of een vriend (kinderen kunnen ook meedoen! De naturel steengoed klei is een veilige klei die ook op scholen wordt gebruikt. Ik adviseer niet om de pigmenten te eten, zoals je een stift ook niet zou eten.)

voorbeeld.jpg

Wat je krijgt:
- Een 1 uur durende online zoom sessie waarin Christina je begeleidt in het maken van een huisje van keramiek. Na de sessie ben je vanzelfsprekend vrij om door te gaan met het toevoegen van details aan het huisje!

- Een pakketje met een klomp naturel gekleurde steengoed klei en verschillende pigmenten om je huisje mee te versieren. Als je in Groningen/Bedum/Haren woont dan kan ik deze leveren op de fiets. Als je daarbuiten woont dan verzend ik het pakketje. 

- Voorafgaand aan de workshop ben je vrij om eerst een wandeling te maken en rond te kijken naar wat jouw opvalt aan de huizen om je heen. Wat trekt je aan, wat vind je leuke details? Dit is geheel optioneel. 
- Wanneer je zelf het huisje veilig hebt afgeleverd bij Christina dan bakt ze de creatie 2 keer voor je, zodat hij sterk en fantastisch wordt. Een uniek kunstwerk die een lang leven mag hebben. En een gedroogd bloementje voor je kan dragen!

Boek deze workshop via:

info@crooked-garden.com of DM Christina op haar instagram @crookedgarden

Ophalen en brengen

Na 1 week droogtijd mag je, je huisje veilig afleveren bij Christina in Bedum of in haar atelier in Groningen. Stel dat dit niet lukt in een week dan is dit niet erg, de klei mag gerust een paar maanden bij je thuis wachten op het juiste moment. 
Naderhand wordt het leveren van het gebakken werk besproken. Dit kan via verzending (7,50) of afhalen of wanneer je in Groningen bent levering met de fiets. 


Keramiek perikelen
Klei heeft altijd een wil van zichzelf. Ik beloof plechtig dat ik uiterst voorzichtig om zal gaan met je creaties, maar soms heeft de oven andere plannen. Ik kan dit helaas niet voorkomen maar ik zal wel altijd mijn best doen om potentiële ongelukjes (zoals scheurvorming) op tijd te voorzien.
 

Woorden van een workshopper:
"We deden gisteren een online tiny house 

klei workshop bij Christina en spoiler alert: 
het was FANTASTISCH. 
Christina heeft ons in 1 uur begeleid en daarna

hebben we 5 uur (!) besteed aan het perfectioneren

van onze huisjes."