DELUXE WORKSHOP incl. lunch

Deze workshop is vrij in te boeken op een datum naar jouw keuze (excl. zondagen) via info@crooked-garden.com


Duur workshop: 3 tot 3,5 uur 
Kosten: bij 2 personen €100,- p.p. / bij 1 persoon €160
Locatie: Workshopruimte boterdiep w.z 11, 9785AJ Zuidwolde 

 

Voor wie: Deze workshop is interessant voor mensen die een bijzonder handgemaakt servies voor op tafel willen, maar ook voor foodstylisten die op zoek zijn naar uniek servies wat niemand heeft (je gaat het tenslotte zelf ontwerpen!). Deze workshop kan ook worden gebruikt om bijzondere handgemaakte kados te maken voor mensen die je lief vindt (en om weg te geven tijdens bijv. Sinterklaas of Kerst).
Tijdens deze workshop wordt gewerkt met de handknijp techniek, dus we kneden de klei in de gewenste vorm.
Christina neemt voorafgaand aan de workshop email-contact met je op om de workshop zo goed mogelijk op je wensen af te stemmen.

Last but not least: Alle glazuren zijn beschikbaar voor deze workshop, van matte glazuren tot meer glimmende glazuren. 

crookedgarden_antoinetmurierphotography_

Wat je krijgt:
- een 3 tot 3,5 uur durende workshop waarin je op je eigen tempo een handgeknepen servies set kunt maken (tot leven gekomen zonder draaiwiel!). Je kunt je eigen servies set en smaak vormgeven. Voorbeelden zijn: 2 mokken en 2 bordjes, een mooie diner set van 4 beschilderde borden. Maar je mag ook 3 uur besteden aan 1 kopje, of zoveel kleine kommetjes maken als je vingers aankunnen. It's up to you! 

- je eigen creatie station in de privé workshopruimte in Zuidwolde. Koffie en thee naar wens en een smakelijke Crooked Garden lunch!
- keuze mogelijkheden uit naturel gekleurde steengoed klei, zwarte klei, donker rode klei en een gestippelde klei. 
- alle benodigde materialen om je creaties naar wens mee te versieren (waaronder onderglazuur van Botz, waarmee je kunt schilderen op je kunstwerken).
- naast Christina als workshopgever, ook hond Olaf die je tijdens de workshop aanmoedigt. Dat doet hij soms door van een afstandje te kijken, soms door uit het raam te staren en soms door even te komen snuffelen (als je dat goed vindt, Olaf kan vanzelfsprekend ook naar een andere kamer). 

- na 4 weken droog en stooktijd, een set kunstwerken die voedselveilig zijn geglazuurd door Christina, met de glazuren die je tijdens de workshop hebt uit mogen kiezen!

Boek deze workshop via:

info@crooked-garden.com of DM Christina op haar instagram @crookedgarden

Ophalen

Na vier weken is jouw creatie klaar om opgehaald te worden. Hier stuurt Christina je een bericht over. 

Opzegbeleid
Komt er iets onverhoopt op je pad? Zeg een workshop minimaal 48 uur van tevoren af i.v.m. de beperkte ruimte! Of geef je workshop eventueel kado aan een vriend of vriendin. 

Keramiek perikelen
Klei heeft altijd een wil van zichzelf. Ik beloof plechtig dat ik uiterst voorzichtig om zal gaan met je creaties, maar soms heeft de oven andere plannen. Ik kan dit helaas niet voorkomen maar ik zal wel altijd mijn best doen om potentiële ongelukjes (zoals scheurvorming) op tijd te voorzien.