top of page

TINY HOUSE WORKSHOP
woensdagavond 31 januari - 19:30

unnamed.jpg

In het atelier zijn alle kleuren van de regenboog aanwezig en mag je zelf kiezen hoe je, je huisjes gaat beschilderen!

unnamed (3).jpg

Stel dat je houdt van iets meer detail, dan mag je ook

2 huisjes maken ipv 3, zodat je wat meer tijd heb voor extra elementen. Zoals een trapje.

IMG-1384.jpg

Boek deze workshop met deze knop (wanneer hij grijs is dan

heeft de workshop geen plaatsen meer beschikbaar):

 


Duur workshop: 1.5 uur
Kosten workshop: €60,- p.p. (incl. 21% btw)

Locatie: travertijnstraat 6, 9743 SZ Groningen
Workshopgever: Fiana de Raaf

 

Voor wie: Iedereen die behoefte heeft een een klei avontuur en die leuke keramiek huisjes wil maken waarvan straks iedereen gaat zeggen: 'ooooch wat leuk!' Deze workshop is leuk voor zowel jong als oud en heeft een lage instap.

Tijdens deze workshop ga je werken aan je eigen kleine keramiek huisjes. Je mag er drie maken, of twee als je een extra element zoals een trapje toe wilt voegen. Deze workshop heeft een zeer eenvoudige basis, met een hoog nieuwsgierigheid gehalte. Je maakt van steengoed keramiek een huisje, met een schoorsteen (zodat er later een droogbloem in kan) en brengt vervolgens onder leiding van Fiana details aan met onderglazuur. 
Er mag een verhaal onstaan. Wie woont er in dit huisje? Wonen er ook dieren in? Wat staat er achter het raam? Is het huis heel modern, of juist rustiek? Enzovoorts!

Wat je krijgt:
- een 1.5 uur durende workshop waarin je twee of drie kleine huisjes maakt met naturel steengoed klei.

- je eigen creatie station aan in de travertijnstraat 6 locatie plus een kopje koffie/thee en iets lekkers van de bakker. 

- alle benodigde materialen om je creatie naar wens mee te versieren (waaronder kwaliteits onderglazuur van Botz). 

- naast Fiana de Raaf als workshopgever, ook soms hond Olaf die je tijdens de workshop aanmoedigt. Dat doet hij soms door van een afstandje te kijken, soms door in een uitgelegen hoekje te slapen en soms door even te komen snuffelen (als je dat goed vindt).

- na 4/5 weken droog en stooktijd, een unieke creatie die gebakken is in de keramiekoven, zodat ie een lang leven mag gaan leiden bij jou.

Boek deze workshop met deze knop (wanneer hij grijs is dan

heeft de workshop geen plaatsen meer beschikbaar):

 

Wie is Fiana de Raaf?

 

 

 

 

 

 

 

 

Fiana is in 2018 afgestudeerd aan academie Minerva als docent Beeldende Kunst en Vormgeving. Ze heeft een kubistische en expressieve stijl (en zorgt zo voor de bizarre glazuren die Christina in het atelier heeft) die ze tot leven brengt in zeefdruk (Studio Corvo) en ook in keramiek. Fiana en Christina delen inmiddels 3 jaar met plezier een atelier en vanaf 2023 zal Fiana groepsworkshops gaan geven voor Crooked Garden. Fiana is een brenger van een positief en energiek licht en heeft veel ervaring met werken met verschillende groepen mensen en het begeleiden van creatieve processen. Een topper!Ophalen
Na 4/5 weken is jouw creatie klaar om opgehaald te worden. Hier stuurt Christina je een bericht over. 

Check hier de algemene voorwaarden zoals de voorwaarden voor annulering van de workshop (zoals dat bij een afmelding die minder dan 48 uur voorafgaand de workshop plaatsvindt, 50% van het workshopgeld in rekening wordt gebracht. Maar de voorwaarden gaan ook over verantwoordelijk met klei om gaan etc.)

IMG-20230103-WA0003.jpg
bottom of page