top of page

STILLEVEN WORKSHOP 
zaterdag 8 juni - 10:00

image-asset.jpeg

Boek deze workshop met deze knop (wanneer hij grijs is dan

heeft de workshop geen plaatsen meer beschikbaar):


 

Duur workshop: 2.5 uur
Kosten workshop: €70,- p.p.

Locatie: travertijnstraat 6, 9743 SZ Groningen 

Workshopgever: Marianne Brouwer
 

Voor wie: Iedereen die nieuwsgierig is om een bloemig stilleven te komen schilderen in het Crooked Garden atelier, op een rustig tempo met lessen over schilderen die je daarna mee naar huis kunt nemen! Marianne is een kundige en inspirerende docent en Christina heeft nu al zin in deze workshop. De hoge kwaliteits verf is inmiddels al binnen!

 

Hoe werk je met verschillende kleurlagen en hoe werken kleuren ten opzichte van elkaar? Hoe kun je een interessante compositie maken en wanneer is een schilderij nou voor jou af? Wat is jouw eigen schildershand en stijl en waar wordt jij blij van? Tijdens deze stilleven les heb je in 2.5 tijd de ruimte om hier achter te komen! Marianne Brouwer en Christina Kingma maken een mooie en inspirerende setting met bloemen en vazen voor je, jij krijgt een 30x40 cm canvas, genoeg verf (en natuurlijk een warm kopje koffie/thee) en samen gaan we aan de slag. Marianne begeleid je stap voor stap!

Je bent welkom om hier helemaal als amateur in te stappen. Het zal je verbazen wat je kunt schilderen. Maar ook gevorderden zijn natuurlijk welkom. We werken in een kleine groep, wat typerend is voor Crooked Garden, zodat iedereen genoeg persoonlijke aandacht ontvangt.

unnamed (7).jpg

Tijdens deze workshop gaan Marianne en Christina een mooie en inspirerende setting creeren om na te schilderen! Met verse bloemen, een selectie aan vazen. Je werkt

op een echt canvas van 30 x 40 die daarna thuis meteen

aan de muur kan (of je laat hem inlijsten natuurlijk!).

BD93825B-7381-4A28-B2CA-E89D6AAD97CD.JPG

Wees welkom in het atelier!

49185db11a2819ac6a131acb3b9e596b1f27fb02.jpg

Wat je krijgt:
- een 2.5 uur durende workshop waarin je, je een eigen stilleven maakt en waarbij je de basis leert van schilderen op doek

- je eigen creatie station aan de tafel in de travertijnstraat plus een kopje koffie/thee en iets lekkers van de bakker.

- een 30x40 cm canvas om op te werken

- alle benodigde materialen om je kunstwerk mee tot leven te brengen, waaronder hoge kwaliteits verf. 

- Marianne Brouwer als workshopgever, een inspirerende kunstenares die naast werken met klei, een specialisatie heeft in schilder workshops en daarbij al veel creatieve processen heeft doorlopen (https://mariannebrouwer.nl/)

- na deze les een echt kunstwerk voor jou aan de muur!

Boek deze workshop met deze knop (wanneer hij grijs is dan

heeft de workshop geen plaatsen meer beschikbaar):

 

Wie is Marianne Brouwer?

 

 

 

 

 

 

 

Marianne is in 2016 afgestudeerd aan academie Minerva als docent Beeldende Kunst en Vormgeving. Ze heeft een prachtige vrije schilder techniek en naast haar docentschap is ze actief als beeldend kunstenaar.

Marianne heeft veel ervaring met creatieve processen en ik (Christina) ben onder de indruk van haar kleurgebruik en het vermogen om de werken rauw te houden (maar ook licht figuratief als je door toegeknepen ogen naar het werk kijkt). Een paar jaar geleden heb ik een atelier gedeeld met haar en heb ik uren naast haar grote schilderingen mogen vertoeven en mogen verwonderen. Toen ik Marianne haar eigen vaas zag glazuren in mijn atelier een paar maanden geleden wist ik: dit is een match. Marianne zal voor Crooked Garden gaan werken als vaas workshopgever, wat een passende specialistatie is. 

Ophalen

Als je canvas droog is dan mag ze meteen mee naar huis!

Check hier de algemene voorwaarden zoals de voorwaarden voor annulering van de workshop (zoals dat bij een afmelding die minder dan 48 uur voorafgaand de workshop plaatsvindt, 50% van het workshopgeld in rekening wordt gebracht. )

bottom of page